15 let Green Ways zasedání Zlín

18.02.2016 11:05

Výroční zasedání ve Zlíně 11.2.2016

bylo velmi úspěšné. Jsem ráda, že jsem vážila cestu na toto zasedání. Měla jsem možnost poznat vedení firmy a lidi, kteří jsou vlastně členy Green Ways.

POZNEJTE PRAVDU O KVALITĚ

Řasa

Obchodní ředitel uvedl fakta o kvalitě a grafy jasně ukazují, že řasa Chlorella prodávající se v lékárnách do těla dostává více kovů v nich obsažených, než by vám měla brát. To je fakt, zjištěný pravidelnými srovnávacími testy Green Ways. To zajištuje tzv. Double control. Kontrola složení a hodnot při sklizni a po dovežení do České Republiky.

Graf č. 1- obsah těžkých kovů zjištěná v řase  Chlorella

1. řasa v lékárnách 2. konkurenční řasa 3. Green Ways

 

 

Ječmen

Nejhorší fakt nekalé konkurence škodí uživatelům ječmene! Naše letáčky jsou kopírovány a nebo nejsou založeny na pravdě. Nový konkurent Zelenému ječmeni Green Ways, byl jen zdánlivý. Laboratorní testy ukázaly, že pokud ječmen anitioxidační a jiné výživové hodnoty měl, byly znehodnoceny zřejmě výrobou. Tedy přepálením enzymů a látek. Protože údaje deklarované na letáčku, se nezakládají na pravdě a jsou nižší. Nižší dokonce než naše hodnoty. Green ways hodnoty jsou obkvykle vyšší, na letáku jsou totiž garantované nejnižší dosahované hodnoty.

 

Graf č. 2

 

1. domácí ovocné šejky  2. konkurenční ječmen 3. Green Ways

 

 

Vegetariánský raut byl moc dobrý a překvapením večera byla Aneta Langerová. Podívejte se na fotky. Písnička Tráva, byla na úvod a všechny moc dojala. Jakoby byla píseň o naší zelené trávě.

 

Na zdraví všech bylo v průběhu večera čepováno a podáváno zelené v různých formách.

Zpět