Kyani nitro Xtreme kapky (Noni a oxid dusnatý)

01.05.2015 13:55

Kyani nitro Xtreme (Noni extrakt a oxid dusnatý).

Účinky kapek Kyani jsou zejména prostřednictvím výtažkům z Noni, které zvýší výrobu oxidu dusnatého v organismu. Má vliv na buňky v těle. Působí na kardiovaskulární systém, cévy, lymfatický systém, mozek. Dále zlepšuje metabolismus prostřednictvím změn na vstřebávání a využití látek v těle. Tím umožňuje i svévolné hubnutí organismu. Lidé jeho působení poznají i větší vitálností, dostatkem energie. Což významně pomůže i aktivním sportovcům. Použití oxidu dusnatého našlo využití v lékařství jako látky uvolňující hladkou svalovinu při křečích nebo astmatu. Působí i na srdce, močopohlavní aparát zejména na prostatu. Může významně pomoci i dětem s dyslexií, jelikož působí na mozek.

Podobně jako u homeopatie, se můžete setkat s tzv. reverzí po dobu prvních 3 dnů. Tehdy Kyani aktivuje organismus.

Oxid dusnatý je obsažen ve velmi malém množství v čokoládě, brokolici i v lécích jako je např. Klavin. Oxid dusnatý má mnoho rolí v těle organizmů včetně člověka. Konkrétně působí na hladké svalstvo cévy tzv. vazodilataci (rozšíření cév), dále erekci penisu a také uvolnění svalstva v trávicí soustavě, což hraje roli ve schopnosti střev posunovat potravu dále. Mimo to dochází k tvorbě oxidu dusnatého i v samotné centrální nervové soustavě, kde má zřejmě jistou roli v učení a vzniku paměti; každopádně zde má NO funkci neurotransmiteru. Mimoto byl oxid dusnatý identifikován i v dalších tkáních, jako je srdeční i kosterní svalovina.

Hlavní složkou  Kyani NitroFX a Kyani NitroXtreme jsou výtažky z vybraných částí
rostliny Noni.

Poznámka: NitroXtreme je jen vyšší koncentrace Noni extraktu, a je používán
sportovci a zejména při aktivním životním stylu.

Konzumace Noni způsobuje, že tělo začne produkovat více oxidu dusnatého, který
je produkován přirozeně v těle. Oxid dusnatý má tak silné zdravotní výhody, že
byl jmenován Molekula života.

Některé nemoci a choroby, jako jsou například srdeční choroby, způsobují, že si
člověk neumí vyrobit oxid dusnatý nebo jen málo. Proto je důležité jeho
nahrazení přes potravinový doplněk. Studie ukázaly, že oxid dusnatý výrazně snižuje riziko
srdečního infarktu.

Další výhody Kyani NitroFX a Kyani NitroXtreme zahrnují prevenci ucpaných tepen a zvýšení
průtoku krve,
který pomáhá předcházet infarktu, snižuje hladinu cukru v krvi, a
udržuje kardiovaskulární systém zdravý.

Devět důvodů proč užívat Kyani Nitro FX nebo Nitro Xtreme

• Pomáhá snižovat zánět
• Podporuje vstřebávání látek a vitamínů
• Podporuje zdraví srdce

• Podporuje zvýšení toku energie
• Zlepšuje sexuální zdraví

• Pomáhá podporovat správnou cirkulaci
• Podpora kognitivních funkcí

• Umožnuje lepší průtok krve
• Udržuje imunitní a lymfatický systém

Pokud hledáte přírodní doplňky stravy, které mají obrovské množství zdravotních
výhod, jsou Kyani vhodné pro své úžasné anti-aging a wellness vlastnosti. Tyto
výše uvedené produkty jsou často označovány jako zdraví trojúhelníku.
Používáním mohou výrazně zlepšit své zdraví a pohodu...

Pokud vás tento potravinový výrobek zaujal a chcete další informace  kontaktujte mne zde. 

Využití výzkumu Oxidu dusnatého (Wikipedie)

Oxid dusnatý je poměrně neznámý mimo lékařské výzkumné laboratoře. Oxid dusnatý je velmi reaktivní plyn, který je přirozeně produkován v lidském těle. Oxid dusnatý je nejdůležitější signální molekula v těle. To má vliv na řadu fyziologických funkcí, včetně krevního oběhu, zánětu, učení a paměti, trávení, erekci, a uvolňování kyslíku v tkáních z červených krvinek. To hraje významnou roli v mnoha důležitých chemických reakcí. Většina lidí má nedostatek přirozené produkci oxidu dusnatého potřebné k udržení optimálního zdraví. Vzhledem k dnešnímu uspěchanému životnímu stylu a faktorům, jako je nedostatek pohybu, špatné stravovací návyky, půdní minerální vyčerpání, cigaretový kouř a další škodliviny, má u každého člověka zásadní význam potřeby vyšší hladiny oxidu dusnatého.

Jaké jsou přínosy oxidu dusnatého?

Oxid dusnatý pomáhá vyživovat, obnovovat a chránit téměř každou buňku lidského těla. Příznivě pak působí zejména při léčbě různých poranění a v boji proti bolesti, zánětům, zažívacím problémům, nespavosti či diabetu. Rovněž byla prokázána jeho přímá souvislost se zvýšením energie, zlepšením sexuálních funkcí a dokonce i s redukcí tělesné hmotnosti. To vše díky tomu, že se jedná o tak zvanou "signalizační molekulu", jež vyvolává procesy zahrnující celou řadu fyziologických funkcí. Snad nejdůležitější funkcí oxidu dusnatého je ale to, že uvolňuje hladké svalstvo ve stěnách tepen, čímž umožňuje, aby krev lépe proudila k životně důležitým orgánům. Díky tomu se pak více kyslíku, živin, vitamínů a dalších činitelů dostává ke klíčovým bodům v těle.

Odkud se oxid dusnatý bere?

Oxid dusnatý vzniká v lidském těle primárně díky procesu přeměny argininu (jedna z 20 aminokyselin) na citrulin. Arginin, jež se v tenkém střevě uvolňuje z proteinů a jednoduchých peptidů, se poté společně s ostatními aminokyselinami vstřebává do krevního oběhu. Záhy se tak dostává ke každé buňce v těle, kde se část argininu použije na syntézu oxidu dusnatého a část na syntézu proteinů.

Také dnes víme, že rostlina NONI je prokazatelně velmi bohatá na substance, jejichž požitím se lidské tělo stimuluje k větší produkci oxidu dusnatého, jenž nás nejenom chrání (tím, že ničí téměř všechny bakterie, které jsme pozřeli společně s jídlem), ale navíc ještě proniká skrze stěny žaludku, aby se posléze vstřebal do červených krvinek nebo se navázal na proteiny.

Zpět