Kvalita zelených potravin Green Ways

13.04.2017 16:47

 Kvalita

Obraz celkové změny života - díky zeleným potravinám.

1.      Ní na trhu v odběru ZP

Byli jsme první v kvalitě i kvantitě v zelených potravinách a tím jsme největším odběratelem zelených potravin z pohledu Evropy i světa.

1.      Venství v kvalitě díky bodu 1.

Zelená musí být zelená - ISO, piktogramy, HACCP

ISO - certifikovaný systém v souvislosti se zelenými potravinami - jiné ISO - nemají ISO v souvislosti s produkcí (ostatní odběry a výroba někde v Číně, kde ví?).

Když rozklikneme ISO - mají ale je to systém řízení kvality v pořádání a organizaci kulturních akcí...:

HACCP - mikrobiologická nezávadnost, šijeme si bič. Jsme více sledování státními orgány. Auditoři - nebyli shledány žádné neshody, naopak dobrá kvalita.

Na trhu - hromada zelených potravin - všechny jsou nejčerstvější, vše nej, dokonce vyrobeny i na našich polích, největší
antioxidanty .... my jsme se stali mercedesem na trhu - srovnávají s námi.
Parazitují na nás. Naše pole jen v našich políčkách.

Přirovnání u sportovců - na olympiádu mohou jet jen ti, co
mají kvalifikační předpoklady.

Laťky:

1.  Antioxidační aktivita- synergie látek - jak vysoko skočíme J. Čím výše tím lépe. Nedosáhneš 15 ti, nepomůže a nemělo by do žaludku. Tj. u ječmene - musí být laťka u 15 - metodika frapp (jiná metodika DDH)

-         5 skokanů tvrdící, že to mají - nikdo se k nim nepřiblížil, nemají co dělat na trhu

2.      Laťka chlorofylu A - platí, aby to bylo zdravé - 7mg/G, zadruhé málo, tím to není nejen slabší, ale co je pod látkou nejenže překáží, ale škodí - Feoforbidy - odpadní látky vzniklé výrobou - zelený odpad, které naše tělo naopak zatěžuje, alergizuje

-         Tady ti nejlepší na trhu mají poloviční hodnoty než mi a nedosahují té hranice - toto mi garantujeme.

-         Proč to tak je? Je to přípravou, příběhem, kde se rodí, celý produkční pás - a mi toto celé známe. Roste - vyrábí - zpracuje - převeze - uskladní. Pole, pěstírny, známe zpracování, sklizeň, jak je nakrmit, systém závlah, jak je otestovat, řezačka - senzorická kontrola, dále spoustu papírů kvality, laboratorních analýz, mikrobiologie, testy na nepřítomnost lepku, pesticidy atd. tzv. rodný list - průvodka u každé šarže. Máme nejrychlejší distribuční systém - tím máme nejčerstvější surovinu. Testujeme výrobu na brdech. "Kdo chceš kvalitu znát, musíš celý příběh znát."

Nápojový automat přístup - benzínky, centra, všude to tam je. Co víme o tom produktu? Nic. Co vy o něm víte? Jaká je voda, hygiena a další. Vše je v mlze tajemství.

Tím garantujeme každému olympionika.

3.      Karotenoidy
-
v ječmeni

-         Jak svižně byl vypěstován a dopraven k nám, opět o 2 třetiny přeskakujeme náš trh, na 2mg/g 2 - ostatní nedosahují ani poloviny, my jsme dalece opět přes

 

Zpět