Návody recepty

Správné užívání Green Ways zelených potravin Ječmen a Řasa Chlorella

 

Ječmen nejlépe na lačno, začít pozvolna, pokud rovnou nedáš lžičku. Optimální dávka je 2xlžička, u akutních případů zvýšit dávku- nemoce, chřipky, angíny, rakovina až 3xlžíce, pro docílení odkyselení. Pokud nedáš lžičku, dát po špetkách třeba i do džusu- taktéž dětem, pokud nedají. Dát do sklenky od přesnídávky(pokud nemáš náš či jiný šejkr), vodu do tři čtvrtě a pak lžičku. Pozor at´ nenaneseš vlhkost do balení ječmene, je to živá potravina, hned by reagovalo na vlhkost (vytváření hrudek). Proto jsou tam vysoušeče, nech si to v obalu, zamezíš přístupu světla. Stejně tak řasa, když, tak do porcelánu či kameninové nádoby.

 

Při užívání je znát změna v krvi, skladba již do 14dní u mne i dříve.

Na lačno, protože do 30min se vstřebá, jinak pak to trvá déle, v odstupu od léků, ječmen je chytrá potravina, považuje to za toxin a odvádí hned z těla.

Pozor na teplé nápoje a potraviny do 30min od požití, u ječmene by se spálily enzymy, tedy pokud pijete čaj, kávu či polévka a další, nemá přesáhnout 32C, aby se nespálily ty enzymy, je jich tam zjištěných 21.

 

Řasa kdykoli, nejlépe je dávka 2x10, při nemoci 2až3x20 až 50.

Má přirozený antibiotický efekt, odvádí těžké kovy z těla, chrání plod před škodlivými účinky prostředí a zabraňuje přenosu a degeneraci DNA. Pokud dělá ve střevu problém, tak nejlépe začít postupně od jedné řasy, přidávat po jedné a vícekrát denně. Tím se zátěž a léčebný efekt rozloží. Doporučuji více pít.

 

Ječmen mírně ochlazuje, výborný na překyselení růzpného původu, nechutenství, po opici též, někdo po něm nemůže spát, já naopak v klidu usnu. Je zřejmí nárůst energie a vitality, tak možná proto. Při teplotách snižuje horečky, tím že ochlazuje, srovnává termoregulaci a prolejvá ledviny, odvádí toxiny jak z ledviny tak z jater atd. má protivirotické účinky.